Tijdelijk of vast personeel nodig?

Tijdelijk of vast IT-personeel

Grip op IT neemt ook werk uit handen op het gebied van matchmaking en recruitment. Wij koppelen de meest geschikte kandidaat aan organisaties met de behoefte aan tijdelijk personeel. Die selectie maken wij op basis van kennis, ervaring en onderbuikgevoel.

Wij weten precies wat organisaties verwachten en kunnen ons makkelijk verplaatsen in meest geschikte kandidaat. Onze kandidaten worden goed voorbereid op de sollicitatie die volgt, om het proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Vind snel jouw ideale kandidaat zonder een ingewikkeld voortraject waar veel tijd in gaat zitten. Je wordt volledig ontzorgd bij het werven en selecteren van IT-professionals. 

Personeel nodig? Wij regelen het ▸

freelance-IT-personeel-grip-op-it.jpg
selecteren-van-IT-professionals-grip-op-it.jpg

Selecteren van IT-professionals

Organisaties werken anders dan tien jaar geleden. Cloud computing, data security en mobiele werkplekken hebben een enorme invloed op het nieuwe werken. Er worden nieuwe en andere eisen gesteld aan de ontwikkeling, inrichting en het beheer van een veilige IT-omgeving.

Onze ervaren IT-professionals hebben uiteraard brede technische kennis en de juiste praktijkervaring, zodat ze jouw team direct kunnen ondersteunen bij langdurige projecten of een tijdelijk capaciteitstekort.

Mogelijke invullingen voor jouw openstaande vacature: testcoördinator, werkplekspecialist, netwerkbeheerder, senior systeembeheerder, IT-projectmanager, Scrum Master, IT-auditor, Solution Architect, technisch projectleider, Enterprise Architect, JAVA ontwikkelaar, Cloud System Engineer.

Scroll naar boven