Over ons

  • over-ons-grip-op-it-3.jpg

Ieder bedrijf is anders. Met een scala aan mogelijkheden op het gebied van cloudoplossingen, IT-security en projectbegeleiding door IT-professionals, kan het kiezen van de juiste vorm overweldigend zijn.

Werken in de cloud biedt flexibiliteit en continuïteit. Een goede IT-partner selecteert de meest passende oplossing en een zorgeloze overstap en implementatie. Zo ook met het treffen van maatregelen voor optimale privacy en beveiliging van persoons- en bedrijfsgegevens.

IT uitbesteden op een betrouwbare en effectieve manier, zonder hoge kosten en alleen de beste service. Met een passende IT-oplossing voor iedere klant, op strategisch, technisch en financieel niveau, als resultaat. Grip op IT denkt mee, kijkt vooruit en selecteert producten en diensten op innovatie, kwaliteit en service.

Mark Egberts, mede-eigenaar Grip op IT

“Ik ben van nature een enthousiast en openhartig persoon. Een type dat geen blad voor de mond neemt en op de juiste momenten een onderbouwde mening geeft. Tegenslagen binnen IT-implementatie en migratie zie ik als uitdaging. Mijn kennis en ervaring komen in de praktijk goed van pas. Er zijn weinig uitdagingen die voor mij en binnen Grip op IT onoplosbaar zijn.

Op technisch vlak heb ik een sterk analytisch vermogen en lukt het mij om complexe vraagstukken te visualiseren en benoemen. Een vraagstuk wordt eerst ontleed in onderdelen en vervolgens kan ik de interne samenhang beschrijven. Daarnaast verlies ik het sociale aspect met mijn collega’s niet uit het oog.”

  • over-ons-grip-op-it-2.jpg
  • over-ons-grip-op-it-1.jpg

Menno de Kuijper, mede-eigenaar Grip op IT

“Ik ben een gedreven IT-specialist in hart en nieren en ben trots op wat we hebben bereikt met Grip op IT. In de afgelopen jaren heb ik mij bij diverse (overheids)organisaties onder andere bezig gehouden met het ontwikkelen van nieuwe werkplekconcepten, waarin ik de verbindende schakel was tussen het management en de medewerkers op operationeel gebied. Samenwerken op verschillende niveaus is mij dus niet vreemd.

Ik ben continu actief op zoek naar verbeteringen op het gebied van ICT en mijns inziens is dat vandaag de dag van groot belang. Door mijn werkervaring weet ik precies wat de zakelijke markt wenst en kan ik snel de mogelijkheden herkennen en hier adequaat en oplossingsgericht mee omgaan.”

Scroll naar boven