IT security

Digitale veiligheid staat voorop

Het beschermen van systemen, processen en bedrijfsdata nemen wij heel serieus. Wanneer data alleen voor jouw medewerkers toegankelijk mag zijn, is encryptie een belangrijk onderdeel. Het maken van dagelijkse back-ups idem.

Vanuit Grip op IT zorgen wij voor een zo min mogelijk belastende oplossing voor jouw medewerkers, passend bij de organisatie. Vaak merken de medewerkers niets van de implementatie. De digitale veiligheid van gevoelige bedrijfsdata wordt optimaal opgevangen door op maat gemaakte ICT-beveiligingsoplossingen en -diensten.

Ook veilig werken? Neem contact op ▸

digitale-veiligheid-staat-voorop-grip-op-it.jpg
mogelijkheden-IT-security-voorop-grip-op-it.jpg

Mogelijkheden IT security

IT security bij Grip op IT is gericht op verschillende oplossingen en diensten, allemaal met één doel: voorkoming van cybercriminaliteit, datadiefstal en datalekken. Iedere medewerker loopt rond met een smartphone en laptop met toegang tot kritische bedrijfsinformatie.

Ontkom aan risico’s als onbekende wifi-netwerken, risicovolle apps en phishing aanvallen. Ook de applicaties die op de verschillende devices staan zijn vaak onvoldoende beveiligd. Via een Web Application Firewall (WAF) worden web applicatie beschermd tegen aanvallen van buitenaf. Daarnaast zijn doeltreffende beheers- en controletools van essentieel belang bij digitale veiligheid.

Security Information en Event Management (SIEM) is gericht op het slim opslaan en automatisch analyseren van grote hoeveelheden loggegevens. Een SIEM-platform kan gebeurtenissen snel analyseren en met elkaar in verband brengen om zo duidelijke prioriteiten te stellen met betrekking tot veiligheidsrisico’s en -inbreuken. 

Scroll naar boven