Cloud werkplek

Werken in de cloud

Medewerkers een cloud werkplek aanbieden is een moderne en praktische oplossing voor de zakelijke markt. Het enige wat je nodig hebt is een goede internetverbinding op het moment dat je wilt werken aan online bestanden en gebruik wilt maken van applicaties.

Door samen te werken in de cloud kun je wereldwijd altijd bij je data op een veilige manier. De veiligheid wordt gewaarborgd door een standaard inbegrepen dagelijkse back-up en data-encryptie. Jouw data wordt opgeslagen in een Nederlands datacenter en staat niet meer lokaal op een laptop.

Ook naar de cloud? Neem contact op ▸

werken-in-de-cloud-grip-op-it.jpg
voordelen-cloud-werkplek-grip-op-it.jpg

Voordelen cloud werkplek

Een online werkplek is volledig aan te passen aan de persoonlijke wensen en behoeften van jouw bedrijf en bedrijfscultuur. Werkplekken zijn zeer eenvoudig en snel uit te breiden en per maand opzegbaar. Je betaalt een vast bedrag per gebruiker per maand en de zorg voor onderhoud ligt bij ons.

Het hebben van een cloud werkplek betekent een totaaloplossing voor alle medewerkers, inclusief licenties voor Windows en Microsoft Office producten en de mogelijkheid om eigen applicaties te integreren. Heb je een vraag of kun je een keer iets niet vinden; de ICT-servicedesk is inbegrepen in de dienstverlening en zorgt ervoor dat de software altijd up-to-date is.

Bied medewerkers de flexibiliteit van werken op kantoor, thuis of onderweg. Je huidige IT-omgeving kan meteen worden overgezet of in fasen, aan jou de keus.

Scroll naar boven